Menu Luk

Bilnøglehus til Opel – 2 Knapper

69.00 DKK

LEVERING:

 • Post Nord Brev (op til 100g): 22,- (3-10 hverdage)
 • DAO Pakkeshop: 39,-
 • DAO Hjemmelevering: 45,-
 • GLS Pakkeshop: 45,-
 • GLS Erhverv: 50,-

Alle ordrer sendes fra eget lager i Herning.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 51001 Kategorier: ,

Nøglehus til Opel – 2 Knapper

Passer til: Astra, Corsa E, Insignia, Zafira

Fås også med: 3-knapper, 4-knapper, 5-knapper


Om Nøglehuse

Hvis dine knapper eller selve nøglehuset er ved at være slidt på din bilnøgle, kan du med fordel udskifte nøglehuset til et nyt.

Bemærk venligst om alle vores nøglehuse: Der medfølger ikke elektronik, batteri eller brugbare nøgler med.

Alle medfølgende nøgler er rå uslebne nøgler. Du skal derfor have dem slebet til ved en fagmand før du kan bruge dem. I mange tilfælde kan du genbruge din nuværende nøgle og flytte den med over i det nye nøglehus. Det kan du let tjekke ved at skille dit nøglehus ad. Hvis nøglen er en selvstændig del og ikke fastmonteret på huset, kan du (for det meste) genbruge den. Se evt længere nede omkring genbrug af nøgle.

Selvom vi ved nøglehuset skriver, at det passer til bestemte modeller, kan der stadig godt være forskelle, som gør at det ikke passer til lige netop din bil.

Det er svært at sige entydigt hvilket nøglehus du skal bruge ud fra bilens model nr. Det bedste er at lave en visuel identifikation ud fra de billeder vi har lagt ind og sammenlign dem med dit nuværende nøglehus. Skil det evt ad og se hvordan det ser ud indeni. Det er ofte bare en enkelt skrue eller to der skal fjernes.

Er du i tvivl, så kontakt os endelig. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige nøglehus.


Startspærre

I langt de fleste nøglehuse sidder der en lille chip gemt.

Det er startspærren og den skal du huske at flytte med over i det nye nøglehus. Ellers kan du ikke starte bilen.

I et Peugeot nøglehus ser det f.eks. sådan her ud:

Den røde pil peger på en lille chip, som skal flyttes med over. Det er derfor vigtigt at du flytter ALT med over i det nye nøglehus.

Startspærren kan også være en del af den elektronik som du samlet flytter med over i det nye nøglehus. Det vigtigste er at tjekke at du ikke efterlader nogen dele i det gamle nøglehus. Gem dit gamle nøglehus indtil du er 110% sikker på at den nye virker som den skal.


Genbrug din gamle nøgle

Med mange af vores nøglehuse medfølger der en rå nøgle. Den kan du vælge at få slebet i en nøglebar ud fra din gamle nøgle, eller du kan vælge at genbruge dit gamle nøgleblad.

(Bemærk: Det er ikke alle nøgler hvor nøglebladet kan tages af. Det kan være fastmonteret på din gamle nøgle og så skal du forbi en nøglebar og have slebet din nye nøgle til ud fra den gamle)

At udskifte den rå nøgle med din gamle nøgle er forholdsvis simpelt. Det er forskelligt hvordan nøglen tages af. Hvis du har et nøglehus hvor nøglen er gemt inden i huset skal du gøre som nedenstående:

Drej nøglen i en vinkel på ca. 45 grader. Her vil du kunne se en lille split. Det er den der holder nøglebladet på plads. Se den røde pil herunder.

Tryk splitten ud og du vil kunne tage nøglen af og sætte din gamle på i stedet. Fastgør den med splitten igen. Splitten kan godt sidde rigtig godt fast så der i nogen tilfælde skal trykkes til.

Brug evt en hammer og et lille søm til at banke den ud.

Er du ikke helt tryg ved det, kan du tage dit nye nøglehus og din gamle nøgle med forbi en nøglebar og få det nye nøgleblad slebet til.

Det kan også være nødvendigt hvis dit gamle nøgleblad ikke passer ind i dit nye nøglehus, men det gør de som regel. Der er dog undtagelser og selvom nøglebladene er ens udenpå, kan de være forskellige i selv fatningen der monteres inde i nøglehuset. Er du i tvivl, så prøv at tage dit nøgleblad af og tjek. Vi sender gerne billeder den anden vej.


Samle nøglehuset igen

Hvis dit nøglehus er af fliptypen, det vil sige nøglen springer ud når du trykker på en knap, er det vigtigt at du samler det korrekt igen.

Bagsiden af nøglehuset skal drejes på så fjederen bliver spændt. Se evt nedenstående billede eller én af vores videoer.

 


FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE RETUR

På Bilkey.dk har vi mere end 300 forskellige nøglehuse. Der er derfor risiko for at det nøglehus du vælger, ikke er helt identisk med din nuværende nøgle.

Vi kan desværre også begå fejl og vejlede dig forkert. Det vil vi naturligvis gerne undskylde på forhånd hvis det sker 🙂

Er du ikke 100% tilfreds med nøglehuset eller har du købt et forkert, kan du returnere det og få alle pengene retur.

Vi betaler returfragten.

Ønsker du varen ombyttet til et andet, betaler vi også fragten.

Brug følgende link hvis du ønsker at gøre brug af din returret:

Returret

 


Nyt Batteri?

Mangler du nyt batteri til dit nøglehus? Du kan garanteret finde det til en rigtig stærk pris her på siden.

Se vores sortiment af batterier her

 


 

Vægt 0.06 kg
Nøglehus - Knapper

2-Knapper

Nøgle Bladtype

VA2 (Helt blank i siden)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomShop videre