Menu Luk

Garmin zumo 595LM EU

3,709.00 DKK

Levering

 • DAO Pakkeshop: 40,-
 • GLS Pakkeshop: 49,-
 • GLS Levering til Erhverv: 59,-
 • PostNord hjemmelevering: 99,-

Er du erhvervskunde? Se mere om dine muligheder her.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0753759160289 Kategori: EAN: 0753759160289

Garmin zumo 595LM EU

Førsteklasses motorcykelnavigator til nye eventyr på vejene

 • Handskevenlig, refleksfri 5″ toucscreen med dobbeltorientering og robust design til barsk vejr (IPX7)
 • Detaljerede kort over Europa med gratis Lifetime Maps kortopdateringer5
 • Kortdækning over hele Europa
 • Garmin Adventurous Routing™ finder veje med mange sving eller bakker og begrænser større motorveje
 • Føreradvarsler for skarpe sving, jernbaneoverskæringer, fartkameraer m.m.
 • Håndfri opkald og smartphone-meddelelser2 direkte på zūmo-skærmen
 • Musikstyring fra MP3-afspiller eller smartphone, og streaming af Spotify® musiktjenester3

Bygget til eventyr, skabt til køreturen

Med Garmin Adventurous Routing™ funktioner til de bugtede køreture i bakket terræn, du godt kan lide, er zūmo 395LM designet til at begejstre. Den store, handskevenlige 5,0″ touchscreen med høj opløsning har liggende og stående visning. Transflektiv skærmteknologi reducerer genskin og gør skærmen nemmere af aflæse, selv i klart solskin.

Fordelene ved Bluetooth

Synkroniser din zūmo med en kompatibel smartphone2 og et Bluetooth-aktiveret headset eller en hjelm (sælges separat). Du kan gemme telefonen sikkert af vejen i en lomme eller cykeltaske og stadig foretage trådløse opkald uden at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan også modtage Smart Notifications3, der kan tilpasses, for opkald, sms’er, app-beskeder m.m. direkte på navigationsskærmbilledet.

 

Kør på en mere intelligent måde med din smartphone

Hvad sker der længere fremme på vejen? zūmo 595LM kan give dig forbindelse til vejrradar og trafikoplysninger via den trådløse Smartphone Link7 app. Denne app aktiverer også LiveTrack, en smart funktion, som lader venner følge din færden, når du er på tur.

 

Få musik til rejsen

Vil du tage dit eget soundtrack med på turen? zūmo giver dig mulighed for musik- og mediestyring fra en kompatibel MP3-afspiller eller smartphone2 direkte på touchscreenen — du kan tilmed streame de afspilningslister, du godt kan lide, fra den populære musiktjeneste Spotify3.

Nyttige føreradvarsler

For at øge opmærksomheden på vejen og give sikrere kørsel giver zūmo 395LM  nyttige advarsler om skarpe sving forude, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer, områder med krydsende dyr, skolezoner m.m. Du modtager desuden en besked, hvis du er ved at køre den forkerte vej på en ensrettet gade. Du modtager også advarsler om fartkameraer¹. På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel4 desuden hvilepauser og tilgængelige rastepladser efter flere timers kørsel. Med Up Ahead-funktionen kan du nemt se interessepunkter(POI’er) og milepæle langs ruten uden at forlade kortvisningen på skærmbilledet. Desuden giver Easy Route Shaping dig mulighed for at tilføje et punkt på kortet for at justere ruten, så du kan køre via foretrukne områder eller følge bestemte veje.

 

Slut med at løbe tør for brændstof

En indbygget tripcomputer med digital brændstofmåler gør det nemt at vurdere, hvor mange kilometer du kan køre, før du løber tør for brændstof. Dynamiske brændstofstop giver dig besked, når det er tid til at fylde mere brændstof på, og oplyser dig tilmed om tilgængelige tankstationer. En nyttig fartgrænseindikator giver dig besked, når det er tid til at sætte farten ned. Desuden er en digital kompasvisning og en database med motorcykelspecifikke interessepunkter lige ved hånden, så du kan finde værksteder, forhandlere og andet. Din zūmo indeholder også en servicehistoriklog, som kan hjælpe dig med at holde styr på servicedatoer, kilometertal og udført vedligeholdelse.

Vejledning ved hjælp af genkendelige landemærker

Garmin Real Directions™ omdefinerer “talte sving-for-sving-anvisninger”. Ud over udtale af vejnavne giver zūmo vejledning ved hjælp af genkendelige landemærke, bygninger og trafiklys (f.eks. “Drej til venstre ved trafiklyset”). Og takket være Foursquare®-interessepunkter er zūmo forudindlæst med millioner af nye og populære steder, du kan udforske.

Kortopdateringer i hele produktets levetid

zūmo 595LM inkluderer Lifetime Maps kortopdateringer5 i hele enhedens levetid, så dine ruter afspejler de seneste interessepunkter og kort, som er tilgængelige.

Navigationsværktøjer

photoReal Junction View viser et realistisk billede af vejkryds på ruten for at gøre det nemmere at navigere i indviklede vejkryds. En pil i en klar farve på skærmen samt nyttige stemmemeddelelser angiver den korrekte vognbaneposition til det næste sving eller den næste afkørsel. zūmo 595 viser 3D-terræn- og højdeoplysninger. Der er også en TracBack® funktion på zūmo, som giver dig mulighed for at køre langs samme rute på turen tilbage.

Overvågning af dæktryk

For at give øget beskyttelse under kørslen er zūmo 595LM kompatibel med Garmins Tyre Pressure Monitor Sensor6 (TPMS, sælges separat). Der skal benyttes en TPMS-sensor for hvert dæk, og den fungerer kun med ventiler af metal. TPMS anvender trådløs teknologi til at sende oplysninger om dæktryk, så du kan se dem i realtid direkte på zūmos skærm.

Kompatibel med VIRB® kamera

zūmo 595LM er kompatibel med Garmins VIRB-serie af HD-actionkameraer (sælges separat), så du har mulighed for at fange højdepunkterne fra dine køreture. Du kan fjernbetjene VIRB – starte og stoppe optagelse – direkte fra zūmos skærm. Det er nemt og sjovt at optage og genopleve alle de gode oplevelser.

Opdateringer og ekstraudstyr

Brug Garmin Express™ til at holde zūmo 595LM opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer. Og for at give øget alsidighed leveres zūmo 595LM også med en holder til bil og et strømkabel — ud over motorcykelholderen — så du både kan bruge enheden i bilen og på motorcyklen.

¹Advarsler om fartkameraer er ikke tilgængelige i alle områder.
²Kræver Bluetooth-aktiveret headset eller smartphone (sælges separat).
³Musik- og mediestyring fungerer med iPhone® 4S eller nyere samt iPod touch® 2. generation eller nyere. Spotify® kompatibel mobil, digital enhed og Premium-abonnement er påkrævet, hvis relevant. Spotify er tilgængelig i disse lande med servicesupport på Android  og iOS mobile platforme og andre enheder på listen herunder.
4Advarslen om træthed aktiveres efter længere tids kørsel ad ruten uden længere stop.
5Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer.
6Ikke til brug i biler.
SPOTIFY og Spotify logoet er nogle af de registrerede varemærker tilhørende Spotify AB. Foursquare® er et registreret varemærke tilhørende Foursquare Labs, Inc.

Brand

Garmin

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomShop videre