Menu Luk

Garmin DriveSmart 51 LMT-D EU

1,369.00 DKK

Levering

 • DAO Pakkeshop: 40,-
 • GLS Pakkeshop: 49,-
 • GLS Levering til Erhverv: 59,-
 • PostNord hjemmelevering: 99,-

Er du erhvervskunde? Se mere om dine muligheder her.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0753759169886 Kategori: EAN: 0753759169886

Avanceret GPS-bilnavigator med intelligente funktioner

 • Brugervenlig GPS-bilnavigator med connectede funktioner og lysstærk 5.0″ kapacitiv touchscreen
 • Forudindlæst kort med Lifetime Maps kortopdateringer1klik her for at se dækning
 • Med live-information2, eksempelvis live-parkering3 og live-vejr
 • Garmin DIGITAL Traffic via DAB – Garmins bedste trafikløsning – direkte fra kassen!
 • Bluetooth® opkald4, Smart Notifications5 og stemmeaktiveret navigation6
 • Indbygget Wi-Fi® for nem kort- og softwareopdatering
 • Livsvarige opdateringer til sikkerhedskamera medfølger

Garmin DriveSmart

Bevar forbindelsen bag rattet med Garmin DriveSmart, navigatoren med en række smart-funktioner samt nyttige chaufføradvarsler og letforståelige retningsanvisninger. Fra håndfri opkald og live-trafikoplysninger til indbygget Wi-Fi med mere. Fremtiden er på din Garmin. Du skal blot se fremad og køre.

Live-tjenester

Styr uden om trafikpropper med tidsbesparende alternative ruter, eller ved at undgå dem helt. Med live-information bruger du mindre tid på at finde en parkeringsplads. Få live-information om parkering på gaden, opdaterede vejrudsigter med mere på Garmin DriveSmart. Når du nærmer dig din destination, kan du undgå stress i forbindelse med parkering3 ved at se priser og tilgængelighedstrends for offentlig parkering på gaden. Smartphone Link-appen, giver dig også adgang til LiveTrack2, som gør det muligt for chauffører at dele deres position, så venner kan se, hvor du er, uanset om du kører ærinder i byen eller er på langfart.

Gør smart-tilslutning smart

Når du synkroniserer en Bluetooth-aktiveret smartphone med Garmin DriveSmart, får du fremragende funktioner, som giver dig mulighed for at bevare forbindelsen uden at tage hænderne af rattet. Foretag håndfri telefonopkald, og modtag Smart Notifications på navigatorens display. Det betyder, at du kan se indgående opkald, sms’er og kalenderpåmindelser uden at række ud efter telefonen.

Stemmeaktiveret navigation

Har du brug for retningsangivelser? Du skal blot sige det. Garmin DriveSmart har stemmeaktiveret navigation, som reagerer på dine kommandoer og derefter vejleder dig frem til destinationen. (Kun model med hele Europa)

Wi-Fi holder dig opdateret

Vi gør det nemt at holde kort og software opdaterede, nu hvor Garmin DriveSmart har indbygget Wi-Fi. Når en ny opdatering er tilgængelig, og du er på et trådløst hjemmenetværk, modtager du automatisk en meddelelse på skærmen. Det betyder, at du skal slutte enheden til en stikkontakt og lade den opdatere via Wi-Fi, mens den oplader. Derefter er du klar til at køre igen.

Chaufføradvarsler – kend omgivelserne

For at fremme sikker kørsel og øge opmærksomheden på situationen giver Garmin DriveSmart chaufføradvarsler om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og strækninger med krydsende dyr. Navigatoren advarer dig også, når du kører den forkerte vej i en ensrettet gade, og fortæller dig om skoler og skolezoner i nærheden. Modtag meddelelser om rødt lys-kameraer og sikkerhedskameraer7, i nærheden. Du kan endda få træthedsadvarsler8, der foreslår mulige rastepladser, når du har kørt i flere timer.

Mere navigation med dit Garmin smartwatch

Når du parrer Garmin DriveSmart med dit kompatible Garmin smartwatch (sælges separat), kan du få navigation direkte på håndleddet, selv efter at du har parkeret bilen og går imod din destination. Du kan også få nyttige chaufføradvarsler på uret. Du behøver ikke bekymre dig om, at din bil bliver væk i et fyldt parkeringshus, dit smartwatch giver kompasvejledning fra dit parkerede køretøj til destinationen og tilbage til køretøjet igen.

Find interessepunkter (POI’er) med TripAdvisor®

Hvis du ikke kender området, er det rart at have nogen til at lede dig på rette vej. Derfor har Garmin DriveSmart TripAdvisor. Se bedømmelser af interessepunkter (POI’er) for eksempelvis hoteller, restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen. Direkte fra verdens største rejsewebsted til din bil hjælper vi dig med at finde stop, der gør hele rejsen til en del af destinationen. Du kan også finde nye seværdigheder med den indbyggede ruteplanlægger, der gør køreturen sjovere ved at foreslå spændende stop på vejen.

Venlig vejledning fra Garmin Real Directions

Få talte sving for sving-retningsanvisninger på en ny måde med Garmin Real Directions. Vores letforståelige retningsanvisninger benytter letgenkendelige landemærker, bygninger og trafiklys, ud over talte gadenavne, til at lede dig på vej, som om din bedste ven sad i passagersædet. Du behøver ikke længere knibe øjnene sammen for at læse vejskilte på lang afstand. Du skal blot høre efter, når Garmin Real Directions siger: ‘Drej til venstre efter tankstationen’ eller ‘Drej til højre efter den røde bygning’. Det har aldrig været lettere at følge anvisningerne.

Fungerer sammen med Garmin bakkamera

For at opnå en komplet navigationsløsning fungerer Garmin DriveSmart sammen med BC™ 30 trådløst bakkamera (sælges separat, professionel installation anbefales). Når det er tilsluttet, kan du nemt se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer bag bilen på Garmin Drive-skærmen, når du bakker.

Kort i høj kvalitet

Kvaliteten af kortdata kan udgøre forskellen på at finde din destination og at fare vild. HERE kortdata af høj kvalitet forsyner Garmin-enheden med de oplysninger, du skal bruge, når du har mest brug for dem, så du har så få frustrationer som muligt over kørslen, fordi du undgår forsinkelser og reducerer den tid, du tilbringer i bilen.

1Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer
2For at få adgang til live-information skal du downloade den gratis Smartphone Link-app. Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Kontakt din mobiludbyder for at få yderligere oplysninger om dit abonnements data- og roaming-takster. Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (ekstraudstyr).
3Parkeringsdata er tilgængelige for centrum i de fleste større byer. Du finder oplysninger om dækning ved at besøge parkopedia.com
4Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat).
5For at kunne modtage Smart Notifications på din GPS skal du downloade den gratis Smartphone Link-app. Brugerens eventuelle datagebyrer er gældende. Kontakt din mobiludbyder for at få yderligere oplysninger om dit abonnements data- og roaming-takster. Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat).
6Fuld stemmekommandofunktionalitet er tilgængelig på modeller med kortområdet Hele Europa. Grundlæggende foruddefinerede stemmekommandoer er tilgængelige på regionale modeller.
7Advarsler om rødt lys- og sikkerhedskameraer er ikke tilgængelige i alle områder.
8Advarsel om træthed aktiveres efter længere perioder med uafbrudt kørsel uden lange stop langs ruten.

© 2017 TripAdvisor LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Bluetooth®-navnet og -logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug deraf af Garmin foregår på licens. Wi-Fi® er et registreret varemærke, der tilhører Wi-Fi Alliance. Foursquare® er et registreret varemærke tilhørende Foursquare Labs, Inc.

Brand

Garmin

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomShop videre