Menu Luk

Garmin dezl 580LMT-D EU

2,359.00 kr.

Levering

 • DAO Pakkeshop: 40,-
 • GLS Pakkeshop: 49,-
 • GLS Levering til Erhverv: 59,-
 • PostNord hjemmelevering: 99,-

Er du erhvervskunde? Se mere om dine muligheder her.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0753759188078 Kategori: EAN: 0753759188078

Garmin dezl 580LMT-D EU

Brugervenlig GPS-lastbilnavigator

 • 5,0″ lastbilnavigator med kort over Europa samt Lifetime Maps kortopdateringer1 og Live Traffic via DAB eller Smartphone Link og Live Services med den gratis Smartphone Link-app2
 • Brugertilpasset ruteplanlægning3 baseret på størrelse, last og vægt af din lastbil samt advarsler om brohøjder, vægtbegrænsninger, skarpe sving, stejle bakker forude med mere
 • Nem planlægning af pauser med rettidige notifikationer om pauser samt Up Ahead-vejskilte med forslag om restauranter, rastepladser, tankstationer og overnatningsmuligheder i nærheden
 • Interessepunkter specifikt for lastbiler. Du kan filtrere lastbilstop efter faciliteter som eksempelvis “Café” eller “Bad”
 • Betjen dēzl med stemmen, og nyd Bluetooth® håndfri opkald4 og indbygget Wi-Fi® til nem opdatering af kort og software uden en computer
 • Afsend og spor giver speditører mulighed for nemt at sende sms’er og adresser til deres chauffører og endda spore chaufførens ruter fra start til slut

Hvis det er dit erhverv at køre lastbil, kan du regne med Garmin-navigation til det lange træk. dēzl 580 LMT-D er designet til den professionelle lastbilchauffør med tilpassede lastbilruter3 og har forudsigelige ruteadvarsler og interessepunkter specifikt for lastbiler plus nem planlægning af pauser med rettidige meddelelser.

Tilpassede lastbilruter

dēzl 580 LMT-D har detaljerede kort over Europa, der også omfatter lastbil-relaterede restriktioner – såsom brohøjder, farlige skarpe sving, vægtbegrænsninger med mere – og oplysninger om de fleste større lande- og motorveje. Du skal blot indtaste oplysninger om din køretøjsprofil (kan tilpasses ud fra højde, vægt, længde, bredde og farlige materialer), så finder du lastbilegnede ruter, der passer til størrelsen og vægten af din lastbil3.

Simpel lastbilprofil lader dig nemt skifte anhængerstørrelse ved et tryk på en knap. Med den indbyggede ruteplanlægning kan du oprette ruter med flere stop og gemme fremtidige ruter.

Med Easy Route Shaping kan du nemt ændre ruten, så den medtager foretrukne veje eller byer, blot ved at trykke på skærmen.

Overblik

Nem pauseplanlægning

For at gøre livet på vejen mere enkelt har dēzl 580 LMT-D nem planlægning af pauser med rettidige meddelelser om pauser og forslag til nærliggende hoteller, restauranter og parkering.

Nem pauseplanlægning

Indbygget vejviser til interessepunkter specifikt for lastbiler

Find interessepunkter, som interesserer professionelle chauffører – og som har fået gode anmeldelser – herunder lastbilrastepladser, parkering, overnatningsmuligheder, Wi-Fi med mere. Du kan tilmed søge efter og filtrere lastbilstop efter dine foretrukne faciliteter, eksempelvis bad, tankstationer, Wi-Fi og bilvask.

Up Ahead

Bluetooth®-kompatibel

Synkroniser en Bluetooth-aktiveret enhed, som eksempelvis din smartphone, med dēzl 580 LMT-D for håndfri opkald4 via dens integrerede mikrofon og højttalere med ekstra effekt, der nemt kan høres selv hen over kraftig vejstøj. Du kan lægge telefonen i lommen eller i konsollen og stadig foretage opkald. Ved parring med din telefon vises sms’er og andre app-alarmer direkte på din dēzl-skærm.

Overblik

Afgiv kommandoer med stemmen

Udstyret med stemmeaktiveret navigation. Du skal bare tale til dēzl, så svarer den, mens dine hænder forbliver på rattet.

Par med din smartphone for Live Traffic, sikkerhedskameraer i realtid med mere

Smartphone Link er en gratis mobil-app, der forbinder dēzl 580 LMT-D med din iPhone® eller Android smartphone. Efter parring kan din dēzl få adgang til oplysninger i realtid2 som eksempelvis trafik- og vejroplysninger.

Overblik

Indbygget Wi-Fi® holder dig opdateret

Det er nemt at holde dine kort og softwaren opdateret, fordi dēzl 580 LMT-D har indbygget Wi-Fi. Når en ny opdatering er tilgængelig, og du har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk, modtager du automatisk en notifikation på skærmen. Det betyder, at du skal slutte enheden til en stikkontakt og lade den opdatere via Wi-Fi, mens den oplader. Derefter er du klar til at tage ud at køre igen.

Indbygget Wi-Fi

Afsend og spor

dēzl 580 LMT-D fås forudindlæst med en simpel løsning til lastbilovervågning2. Spor nemt chauffører, og send kommunikation, som eksempelvis en sms med en leveringsadresse. Din chauffør kan vælge adressen inde i sms’en og uden problemer navigere til destinationen. Fra menuen i dēzl skal du vælge ikonet for Afsend og spor for opsætning.

“” />

Servicehistoriklog

Til dēzl 580 LMT-D medfølger en servicehistoriklog, så du kan registrere datoer og udført service. Hold godt styr på dækkenes kilometertal, dæktryk, olieskift, dækskift med mere.

Servicehistoriklog

Fungerer sammen med bakkamera

Se, hvad der befinder sig bag din lastbil, når du kører i bakgear, ved at montere et Garmin-bakkamera (sælges separat). dēzl 580 LMT-D er kompatibelt med udvalgte trådløse Garmin bakkameraer. Efter parring viser dēzl transmitterede optagelser direkte på navigationsskærmen.

Bakkamera

Nem navigation

dēzl 580 LMT-D har aktiv vognbanevejledning (ALG). ALG bruger stemmemeddelelser og pile i lyse farver til at angive den helt rigtige vognbane til din rute. photoReal vejkryds-info viser frakørslerne, som de ser ud i virkeligheden: I fuld farve og fantastiske detaljer. Bird’s Eye vejkryds-info giver en detaljeret visning af vejkryds, som de ser ud set fra oven. Desuden guider Garmin Real Directions med talevejledning dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys i stedet for gadeskilte, der er vanskelige at se, eller som ikke eksisterer.

Overblik

Overblik

Indeholder Lifetime Maps kortopdateringer

dēzl 580 LMT-D leveres med forudinstallerede detaljerede kort over Europa. Med kortopdateringer i hele levetiden1 er dine ruter baseret på de mest opdaterede kort, interessepunkter og navigationsoplysninger. Nye kort er kan downloades, når disse gøres tilgængelige, i hele GPS-navigatorens levetid, uden gebyrer.

Populære interessepunkter er forudindlæst

Når du ikke lige kender området, kan du regne med de forudindlæste TripAdvisor® interessepunkter. Se bedømmelser af interessepunkter som eksempelvis hoteller, restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen. Direkte fra verdens største rejsewebsted til dig hjælper vi dig med at finde stop, der gør hele rejsen til en del af destinationen. Du kan også finde nye seværdigheder med det indbyggede værktøj Ruteplanlægning, som kan gøre køreturen sjovere ved at foreslå spændende stop på vejen.

Vores database med interessepunkter indeholder ekstra søgeoplysninger fra Foursquare®. Foursquare tilføjer millioner af nye og populære restauranter, butikker, tjenester og meget mere i dit område.

1Vilkår og betingelser for Lifetime Maps kortopdateringer
2For at få adgang til Garmin Live Services skal du downloade Smartphone Link-appen til din kompatible Bluetooth®– og GPS-aktiverede smartphone (sælges separat); Se Smartphone Link for yderligere oplysninger
3Ikke tilgængeligt i alle områder. At du indtaster din lastbilprofil garanterer ikke, at der bliver taget højde for disse egenskaber i alle ruteforslag. Vær altid opmærksom på vejskilte og vejbetingelser
4Kræver Bluetooth-aktiveret smartphone (sælges separat).

Apple® er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google Inc. Foursquare® er et registreret varemærke tilhørende Foursquare Labs, Inc. Bluetooth®-navnet og -logoer tilhører Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug deraf af Garmin foregår på licens. © 2017 TripAdvisor LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Wi-Fi® er et registreret varemærke, der tilhører Wi-Fi Alliance.

Brand

Garmin

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomShop videre