Menu Luk

Garmin DashCam 56

1,499.00 DKK

Levering

 • DAO Pakkeshop: 40,-
 • GLS Pakkeshop: 49,-
 • GLS Levering til Erhverv: 59,-
 • PostNord hjemmelevering: 99,-

Er du erhvervskunde? Se mere om dine muligheder her.

På lager

Varenummer (SKU): 0753759235086 Kategori: EAN: 0753759235086

Garmin DashCam 56

Kompakt, diskret kørselskamera med bred visning i 1440p HD

 • Bredt 140-graders visningsområde tager skarpe 1440p-optagelser, og Garmin Clarity HDR giver flere detaljer i situationer med svagt lys
 • Optager og gemmer automatisk optagelser af hændelser
 • Automatisk synkronisering af kørselskameraet gør dig i stand til at styre og afspille optagelser fra op til fire kameraer på din smartphone ved hjælp af Garmin Drive appen
 • Stemmestyring1 giver dig mulighed for nemt at gemme en video eller et billede, starte/stoppe lydoptagelse eller starte/stoppe Travelapse videooptagelsesfunktionen
 • Chaufføradvarsler omfatter advarsler om frontkollision, utilsigtet vognbaneskift2 og startpåmindelser, der øger førerens opmærksomhed
 • Advarsler om placeringen af rødt lys-kameraer og fartkameraer3 kan opdateres, så ofte du vil

Stemmestyring

Betjen dit kørselskamera med stemmen. Sig blot “OK, Garmin” for at gemme en video eller et stillbillede, starte/stoppe lydoptagelse eller starte/stoppe Travelapse videooptagelsesfunktionen.

Control with Your Voice

Optag mere af omgivelserne

Med et bredt 140-graders visningsområde optager kameraet omgivelserne — herunder tværgående trafik — og medtager detaljerede tids- og GPS-positionsdata, så du ved nøjagtigt, hvor og hvornår hændelser har fundet sted. Det registrerer nonstop i en kontinuerlig sløjfe og gemmer eventuelle hændelser, hvis de sker. Afspil optagelsen direkte på kørselskameraets display — eller gennemse den på din telefon ved hjælp af Garmin Drive appen.

Capture the Scene

Automatisk synkronisering af kørselskameraet

Automatisk synkronisering af kørselskameraet forbinder trådløst op til fire Garmin kørselskameraer foran, bagpå og på siderne af køretøjet og giver næsten fuld 360° dækning. Hvis du gemmer en video på ét kørselskamera, gemmer de andre den også. Brug Garmin Drive appen på din smartphone til at oprette en “billede-i-billede”-video fra to perspektiver på samme tid. Det gør det nemt at dele videoer med venner, forsikringsselskaber eller juridiske myndigheder.

Dash Cam Auto Sync

Kør med øget opmærksomhed

Chaufføradvarsler hjælper dig med at holde styr på køretøjer omkring dig. Advarsler om frontkollision og utilsigtet vognbaneskift samt startpåmindelser medvirker til at øge førerens opmærksomhed. Modtag advarsler om placeringen af rødt lys-kameraer og fartkameraer2 med abonnementsfri opdateringer via Garmin Drive appen.

Drive with Increased Awareness
Drive with Increased Awareness

Del køreturen med Travelapse

Travelapse-funktionen er en nem måde at dele dine oplevelser ved at kondensere timevis af kørsel ned til få minutter med højdepunkter.

Share the Drive with Travelapse

Ekstra USB-understøttelse

Den medfølgende dobbelte USB-strømadapter bevarer muligheden for at oplade dine telefoner eller andet tilbehør, mens dit kørselskamera strømforsynes. Der medfølger samtidig to strømkabler, der giver mulighed for opadgående eller nedadgående kabelføring.

Øget sikkerhed, når du holder parkeret

Parkeringstilstand overvåger bilens omgivelser, når den er parkeret, og motoren er slukket. Funktionen begynder automatisk at optage, hvis der registreres bevægelse (kræver kabel til parkeringstilstand, sælges separat, professionel installation anbefales).

Indbygget Bluetooth® og Wi-Fi®

Indbygget Bluetooth og Wi-Fi gør det nemt at se, redigere og dele optagede medier trådløst i Garmin Drive appen.

1Stemmestyring findes på engelsk, fransk, italiensk, spansk, tysk og svensk
2Visse forhold kan forringe advarselsfunktionen. Gå til Garmin.com/warnings for at få flere oplysninger
3Advarsler om rødt lys-kameraer og fartkameraer er ikke tilgængelige i alle områder

Bluetooth navnet og de dertilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens.

Brand

Garmin

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomShop videre