Ansmann HS5R LED portable Spotlight

449.00 kr.

Leveres fra fjernlager: 3-5 dages levering.

Er du erhvervskunde? Se mere om dine muligheder her.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1949857776 Kategori: EAN: 4013674139828

Ansmann HS5R LED portable Spotlight

Professionel LED bærbar spotlight med integreret genopladeligt batteri, forskellige lysfunktioner og orange farvefilterlinse.

Robust, pålidelig bærbar spotlight
HS5R bærbare spotlight er en robust og pålidelig batteridrevet bærbar spotlight til en bred vifte af applikationer, hvad enten den er industrielle eller kommercielle, jagt- eller sikkerhedstjenester. Den professionelle arbejdslampe giver altid tilstrækkelig lysstyrke.

På grund af blinkfunktionen med den medfølgende orange farvefilterskærm er pandelampen også velegnet som advarselslys for vejtrafikken, da lygtehovedet kan vippes 90° og lyset kan indstilles. Det robuste ABS-plasthus er også designet til brug med arbejdshandsker.

En stærk holdemagnet på undersiden af ​​huset gør, at lampen hurtigt og nemt kan fastgøres til metaloverflader eller oplades i forbindelse med opladnings-/monteringsskålen.

Lysende virkning
Lyseffektiviteten er enestående: Den indbyggede 5W Power LED sikrer et homogent og skarpt lysbillede. Den specielle reflektor giver et særligt ensartet lysmønster over hele belysningsområdet – lampen opnår op til 420 lumen med et lysområde på op til 500 meter.

Kraftig lithium batteripakke med mikrocontroller-styret opladningsteknologi
En fast og kraftig Li-Ion batteripakke med 2600mAh giver den nødvendige strøm. Når batterikapaciteten er lav, slukker den bærbare spotlight automatisk for at forhindre beskadigelse af batteripakken som følge af dybafladning. Batteriet oplades via en mikro-USB-forbindelse, enten ved stikkontakten eller i bilen/lastbilen med kommercielt tilgængelige USB-opladere – praktisk til industri- og redningsorganisationer som brandvæsen, THW mv.
Takket være den nyeste mikrocontroller-styret ladeteknologi (med firedobbelt sikkerhedsafbrydelse (kortslutning, overopladning, dybafladning, overbelastning), som er optimalt tilpasset lithium-batteriernes særlige karakteristika, afsluttes opladningsprocessen automatisk så snart batteriet er fuldt opladet Overopladning er derfor ikke mulig, hvilket sikrer maksimal sikkerhed på den ene side og høj ydeevne og lang batterilevetid på den anden side.

Batteriet kan oplades direkte via det medfølgende mikro-USB-kabel eller via vægbeslaget/opladeren. Et kontroldisplay på tænd/sluk-knappen viser både lithiumbatteriets resterende kapacitet og opladningsforløbet.

Fokusering og lystilstande
Lampen kan nemt betjenes med to funktionsknapper: Kontakt 1 er tænd/sluk-knap og kontakt 2 kan bruges til at vælge de tre forskellige funktioner: I 100%-tilstand lyser HS5R i ca. 2 timer, i 25 % energisparetilstand forlænges lysets varighed til ca. 9,5 timer og i blinkende tilstand til ca. 16 timer.

Strømsvigt elektronik
I tilfælde af strømsvigt (i ladetilstand) tændes den bærbare spotlight automatisk, så nødbelysning altid er tilgængelig med lampen.

MPN: 1600-0222

Brand

Ansmann

Vægt 0.96 kg
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre
    Scroll til toppen