Menu Luk

Returret

På Bilkey.dk har vi mere end 300 forskellige nøglehuse.

Er du ikke 100% tilfreds med nøglehuset, kan du returnere det og få alle pengene retur. Vi betaler returfragten. Også selvom du har bestilt et forkert.

Du har 30 dage til at fortryde dit køb. Returretten gælder fra den dag du modtager varen og frem til den dag du sender den retur til os.

Udfyld venligst nedenstående  formular.

Hvis der er dele af varen som mangler, vil du enten blive bedt om at eftersende det eller det vil blive modregnet det beløb vi refunderer.
Det koster 39,- for pakker op til 1 kg. Det koster 59,- for pakker op til 5 kg. Det koster 79,- for pakker op til 10 kg. Er det et nøglehus du returnerer, betaler vi altid returfragten.

Betingelser for returnering af varer

Du har 30 dages fuld fortrydelsesret, når du handler på www.bilkey.dk.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Ønsker du at returnere en vare, betaler vi returfragten.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Den originale emballage er ofte en væsentlig del af varen og sikrer at den kan pakkes / sendes forsvarligt. Du er velkommen til at besigtige varen på samme måde som i en fysisk butik, men ikke tage den i brug.

En god huskeregel er at varen skal returneres i en stand, som du selv vil betale fuld pris for.

Hvis der sidder beskyttende folie på produktet, så undlad at tage det af.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi.
Ved køb af forseglede lyd/billedoptagelser og edb-programmer bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen brydes.

Det er ikke muligt at aflevere returvarer personligt på vores adresse.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Under forudsætning af at varen står som ny og der ikke er sket noget / mangler noget som forringer varens værdi.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.